LAGJJA "Hasan Prishtina"

E projektuar ne 6 tipe te ndryshme të shtëpive të cilat i përshtaten zgjedhjes dhe nevojave te çdo njërit, e rrethuar me hapësira gjelbëruese dhe rekreative, me pozicion ideal për të kaluar kohën me më të dashurit tuaj.

Organizimi i lagjes është i menduar deri ne detajet me te imëta, lagjja ka qasjen me të afërt dhe me te shpejte me kryeqytetin, me vetëm 4 km largësi nga qendra e Prishtinës kjo lagjje ofron jetesë dinjitoze për të gjitha gjeneratat.

Shtëpitë tona përveç dizajnit unik, janë te ndërtuara me materialet me cilësore dhe me teknologjinë e fundit ne fushën e ndërtimit, si: fasada moderne me tullat kualitative belge zwartmangan të cilat njohën per cilësinë e larte ne tregun botëror dhe janë rezistente ndaj fenomeneve atmosferike, shkalle te veshura nga druri masiv, kulme të izoluara, dritare PVC me xhama tre shtresor te cilët i plotësojnë kriteret katër stinor, dera e hyrjes nga druri dhe alumini pjesa e jashtme antracit, dyer te brendshme 100% nga druri, pompa termike ekologjike për ngrohje dhe ftohje me shpenzime ekonomike te energjisë, fshesa elektrike qendrore te cilat lehtësojnë pastrimin e shtëpisë pa zhurmë, me jetëgjatësi të larte dhe me konsum te ulet te energjisë elektrike. Çdo shtëpi ka oborr te gjelbëruar i cili ruan privatësinë ne mes të banoreve, duke krijuar mundësinë për shfrytëzim maksimal të kohës tuaj të lirë ne ambiente te hapura.

ÇKA E BËN TË VEÇANTË LAGJJEN "Hasan Prishtina"

  • 1.Lagjja me e afërt me kryeqytetin,
  • 2.Pronësi e përhershme
  • 3.Lagjja me siguri maksimale, me monitorim 24/7,
  • 4.Shkolla ne afërsi prej 200m,
  • 5.Zona e biznesit ne brendësi të lagjjes,
  • 6.Ambulanta ne afërsi te lagjjes,
  • 7.Kopshti ne brendësi te lagjjes,
  • 8.Kyçje e lehte dhe e shpejte me të gjitha qytetet e Kosovës,
  • 9.Qetësi, hapësira gjelbërues dhe rekreative,

Imagjinata juaj bëhet realitet në lagjen tone, e cila ju ofron jetë të elitare për gjenerata të tëra. Zgjedh njërën nga 6 tipet. Shtëpia e imagjinuar, tani e gatshme për Ju! Përjetoni te gjitha stinët plot relaks e rehati në shtëpinë tuaj!

Thirr ne 049 88 88 72 ose 045 76 76 76 dhe cakto terminin tënd për të parë shtëpinë qe ju përshtatët!

image
View promo video

What Client's Say?