Shtëpia A

Shtëpia e tipit A, me hapësirë prej 245 metra katrorë, e ndërtuar në dy kate ka dhjetë dhoma, duke përfshirë: korridorin, qëndrimin ditor, kuzhinën dhe hapësirën e tryezës, 3 banjo, 5 dhoma fjetje, depo, garazhe, dhomën teknike dhe bodrum opsional.

Me Bodrum - Tipi A B+P+1; S=352m²

Thirr ne 049 88 88 72 ose 045 76 76 76 dhe cakto terminin tënd për të parë lagjen dhe shtëpinë e tipit që ju përshtatët!

Tipi : A

Kompania : New Prishtina Residence

Emri i Projektit : Tipi A

Sipërfaqe:246m²