Shtëpia D

Shtëpia e tipit D, me hapësirë prej 180 metra katrore, e ndërtuar nw dy kate duke përfshirë hapësirat si: korridorin, qëndrimin ditor, kuzhinën dhe hapësirën e tryezës, 2 banjo, 3 dhoma të fjetjes, depo, garazhë, dhomën teknike, ngrohje qendrore dhe bodrum opsional.

Thirr ne 049 88 88 72 ose 045 76 76 76 dhe cakto terminin tënd për të parë lagjen dhe shtëpinë e tipit që ju përshtatët!

Me Bodrum - Tipi D B+P+1; S=277m²

Tipi : D

Kompania : New Prishtina Residence

Emri i Projektit : Tipi D

Sipërfaqe:190m²