Shtëpia G Luksoze

Shtëpia e tipit G, shtëpia me luksin e garantuar me hapësire prej 439 metra katrorë në total, duke përfshire: korridorin, qëndrimin ditor, kuzhinën dhe hapësirën e tryezës, 4 banjo, 4 dhoma të fjetjes, fitnes, 2 lozha, dhomën e gardërobës, 2 garazha, ngrohje qendrore dhe bodrum.

Tipi G Luxury; Sipërfaqe =450m²

Thirr ne 049 88 88 72 ose 045 76 76 76 dhe cakto terminin tënd për të parë lagjen dhe shtëpinë e tipit që ju përshtatët!

Tipi : G

Kompania : New Prishtina Residence

Emri i Projektit : Tipi G

Sipërfaqe:450m²