assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /home/newpr/public_html/Ip/Internal/Revision.php:44 Shtëpia b

Shtëpia b

Tipi B; Sipërfaqe=250m²


Lagjja ka hapësirat e përbashkëta: terrenet sportive, çerdhen e fëmijëve dhe hapësirat e bizneseve te vogla për nevoja te lagjes.

Me Bodrum -
Tipi B B+ P+1; S=359m²