assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /home/newpr/public_html/Ip/Internal/Revision.php:44 Shtëpia e

Shtëpia e

Tipi E (dyshe); Sipërfaqe 2x135m²=270m²

Lagjja ka hapësirat e përbrashkëta: terrenet sportive, çerdhen e fëmijëve dhe hapësirat e bizneseve te vogla për nevoja te lagjes.