assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /home/newpr/public_html/Ip/Internal/Revision.php:44 Shtëpia G Luksoze

Shtëpia G Luksoze

Tipi G Luxury; Sipërfaqe =450m²

Lagjja ka hapësirat e përbashkëta: terrenet sportive, çerdhen e fëmijëve dhe hapësirat e bizneseve te vogla për nevoja te lagjes.