Rreth Nesh

Pas aktivitetit të suksesshëm afarist prej me shumë se 20 vitesh në Gjermani, menjëherë pas luftës se fundit, z. Mehmet Prishtina kthehet në vendlindje për te vazhduar dhënien e kontributit në ndërtimin e vendit, kësaj here nëpërmes fushës se ndërtimit si pjesa me e ndjeshme dhe primare për ecjen përpara te vendit.

Kështu duke krijuar ekipin me ekspert të fushave përkatëse, ne vitin 2012 themelohet biznesi NEW PRISHTINA RESIDENCE SH.P.K., biznes ky i cili do te sjelltë projektin me te sofistikuar ne fushën e ndërtimit ne Kosovë, projektin e lagjes “Hasan Prishtina” ne Veternik, Prishtinë. Sot me krenari New Prishtina Residence, mban stafetën në fushën e ndërtimit duke ofruar lagje banime me standardet me bashkëkohore dhe e cila lagje është model për vendin dhe me gjere.

Ekipi Menaxhues

Shiko Videon Përmbledhëse të lagjës

Cfarë thonë klientët?