Shtëpia B

Shtëpia e tipit B, me hapësire prej 243 metra katrorë, e ndërtuar nw dy kate duke përfshirë hapësirat si: korridorin, qëndrimin ditor, kuzhinën dhe hapësirën e tryezës, 3 banjo, 5 dhoma fjetje, depo, garazhe, dhomën teknike dhe bodrum opsional.

Me Bodrum - Tipi B B+ P+1; S=359m²

Thirr ne 049 88 88 72 ose 045 76 76 76 dhe cakto terminin tënd për të parë lagjen dhe shtëpinë e tipit që ju përshtatët!

Tipi : B

Kompania : New Prishtina Residence

Emri i Projektit : Tipi B

Sipërfaqe:250m²