Shtëpia C

Shtëpia e tipit C, me hapësirë prej 190 metra katrorë, duke përfshirë hapësirat si: korridorin, qëndrimin ditor, kuzhinën dhe hapësirën e tryezës, 2 banjo , 3 dhoma të fjetjes, depo, garazhë, dhomën teknike, ngrohje qendrore dhe bodrum opsional.

Me Bodrum - Tipi C B+P+1; S=263m²

Thirr ne 049 88 88 72 ose 045 76 76 76 dhe cakto terminin tënd për të parë lagjen dhe shtëpinë e tipit që ju përshtatët!

Tipi : C

Kompania : New Prishtina Residence

Emri i Projektit : Tipi C

Sipërfaqe:180m²