Shtëpia E

Shtëpia e tipit E, me hapësire prej 135 metra katrorë, e ndërtuar në dy kate ofron hapësira si: korridorin, qëndrimin ditor, kuzhinën dhe hapësirën e tryezës, 2 banjo, 3 dhoma të fjetjes, dhomën teknike, ngrohje qendrore.

Tipi E (dyshe); Sipërfaqe 2x135m²=270m²

Thirr ne 049 88 88 72 ose 045 76 76 76 dhe cakto terminin tënd për të parë lagjen dhe shtëpinë e tipit që ju përshtatët!

Tipi : E

Kompania : New Prishtina Residence

Emri i Projektit : Tipi E

Sipërfaqe:270m²