https://youtu.be/RziCmLzpFNY New Prishtina Rezidence

Rreth Nesh

Pas aktivitetit të suksesshëm afarist prej me shumë se 20 vitesh në Gjermani, menjëherë pas luftës se fundit, z. Mehmet Prishtina kthehet në vendlindje për te vazhduar dhënien e kontributit në ndërtimin e vendit, kësaj here nëpërmes fushës se ndërtimit si pjesa me e ndjeshme dhe primare për ecjen përpara te vendit.

Kështu duke krijuar ekipin me ekspert të fushave përkatëse, ne vitin 2012 themelohet biznesi NEW PRISHTINA RESIDENCE SH.P.K., biznes ky i cili do te sjelltë projektin me te sofistikuar ne fushën e ndërtimit ne Kosovë, projektin e lagjes “Hasan Prishtina” ne Veternik, Prishtinë.

Sot me krenari New Prishtina Residence, mban stafetën në fushën e ndërtimit duke ofruar lagje banime me standardet me bashkëkohore dhe e cila lagje është model për vendin dhe më gjerë.

Atraktivitet

Projektet Tona

Shiko Videon Përmbledhëse të lagjës

Cfarë thonë klientët?